Werken met ALMA

Ik verzorg je administratie met liefde. Ik word blij als jouw cijfers matchen en je een solide basis hebt om (investerings)beslissingen te nemen. Daarbij kijk ik met je mee of je ergens kunt besparen op je belastingen. Voor mij is het van belang dat jij inzicht hebt in je cijfers en daarbij bestaan geen domme vragen. Ik wil dat jij groeit als ondernemer en daarvoor neem ik graag de tijd.

Ik gun iedere ondernemer de rust en het gevoel om relaxed op vakantie te gaan. Om plezier te beleven van het ondernemerschap en trots te zijn op je succes. Alleen dan kun je verdere stappen zetten om te groeien, als mens en bedrijfsmatig.

Voel jij je aangesproken door bovenstaande, neem contact op voor een gratis kennismakingsconsult bij een bakje koffie of thee. Elkaar leren kennen is een eerste stap naar een goede samenwerking.

Wat andere ondernemers prettig vinden aan werken met ALMA

  • Vooraf duidelijk inzicht in de kosten. Geen verrassingen achteraf.
  • Diverse mogelijkheden om samen te werken. Bijvoorbeeld als je (een deel van) de administratie zelf wilt invoeren, of al een boekhouder hebt en alleen een sparringpartner zoekt, of iemand die de cijfers analyseert en op basis daarvan advies geeft.
  • Nooit meer een achterstand in je administratie. Je belastingaangiftes worden juist en tijdig verzorgd. Nooit meer stress aan het einde van het kwartaal.
    Je weet op elk moment hoe je ervoor staat, en of het slim is om (extra) te investeren, en waar je kunt besparen. Facturen worden meteen geboekt en de administratie wordt gekoppeld aan je bank.
  • Een administratie die met een druk op de knop overzichten voor je genereert, die jou de informatie geven die je nodig hebt. Digitaal op elk moment en overal ter wereld beschikbaar.
  • Je kunt op cijfers gebaseerde beslissingen nemen en weet wat de eerstvolgende stappen zijn om door te groeien naar een niveau hoger.
  • Je cijfers krijgen betekenis, je weet op elk moment hoe je ervoor staat. Of je kan gaan investeren, of waar je kunt besparen.
  • Technieken leren om een beter verkoopgesprek te voeren