Over Alma

Van Food naar Financiële Administratie & Professioneel Advies

Mijn naam is Alma. Ik ben geboren en getogen in het Friese hoge noorden. Tijdens mijn ondernemerschap in Friesland beheerde ik de financiën. Ik ontdekte wat er allemaal bij komt kijken. Vaak vond ik het dan lastig om overzicht te houden. Of om te bepalen welk rendement ik gedurende het jaar al had behaald. In het bedrijf dat ik met mijn toenmalige echtgenoot heb opgezet, heb ik veel geleerd. We runden een groothandel, retail- en productiebedrijf, verkochten voeding en aanverwante producten naar landen als Indonesië, Japan, China, Mexico, Italië en India. Dit bedrijf heb ik helpen groeien van nul tot een omzet van bijna een miljoen euro per jaar.

“Omdat ik financieel inzicht miste in mijn onderneming, ben ik zelf de financiën ingedoken en heb ik mijn expertise ontwikkeld.”

Toen ik naar Amsterdam verhuisde, ben ik gaan studeren voor verdieping in mijn werk als administrateur. Vervolgens heb ik opnieuw de stap gezet naar ondernemerschap. Trots en blij ben ik nu op mijn administratie- en consultancykantoor, ALMA Amsterdam.

“Zelfstandig ondernemers, MKB-en familiebedrijven spreken mij erg aan, vanwege mijn achtergrond.”

Betrokken ondernemers met passie voor hun bedrijf wil ik met liefde zakelijk ondersteunen. Ik geniet van het administratievak en ik ga door tot alle cijfers matchen met je rechten en verplichtingen. Daarnaast heb ik tijd en aandacht voor focus op aandachtsgebieden van je onderneming. Zodat jij een helder inzicht hebt bij het nemen van investeringsbeslissingen of hoe te besparen op je belastingen.

Kerncompetenties die ondernemers in mij waarderen zijn empathie, oprechte interesse, betrouwbaarheid en oplossingsgerichtheid. Waar mijn kennis niet voldoende is, spreek ik mijn netwerk van specialisten (met verschillende expertises) aan om te zorgen voor het juiste advies op maat.
Iedere ondernemer gun ik plezier in het ondernemerschap. Trots te zijn op je succes. Alleen dan kun je nieuwe stappen zetten om te groeien, als mens en bedrijfsmatig.

“Zonder zorgen genieten van je onderneming, succesvolle verkoopresultaten én de juiste werk-privé balans. Dat is waar ik je graag bij wil helpen.”