SUCCESVOLLE ondernemer – GROEISPURT

Onderweg naar een groeispurt

Je bent al een tijdje onderweg als ondernemer en je klantenkring groeit. Steeds meer opdrachten, meer omzet, je krijgt het steeds drukker. Soms ben je zelfs in het weekend aan het werk en je ziet je vrienden minder vaak. En dan ook nog de administratie die ieder kwartaal op je ligt te wachten.

Financiën en ondernemen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je beseft dan ook het belang van een goede administratie, maar je beleeft er geen plezier aan. Sterker nog, het kost je energie. Energie die je liever aan je klanten besteedt.

Graag neem ik werk voor jou uit handen door deels je financiële administratie over te nemen. En door regelmatig om de tafel te gaan zitten, blijf jij op de hoogte van al je resultaten. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in jou en je bedrijf. Ik help je om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, jou en je bedrijf weerbaar te maken en voor te bereiden op de volgende fase

Kijk jij ook uit naar een onderneming zonder zorgen, succesvolle verkoopresultaten én de juiste werk-privé balans?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek. Dan drinken we een heerlijke kop koffie en inventariseren we wat je pijnpunten zijn en waarbij ik je kan ondersteunen.
Elkaar leren kennen is een eerste stap naar een goede samenwerking.

 

Opties en prijzen ALMA Amsterdam

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Geen verrassingen, een vast bedrag per maand
  • Telefonisch- en mailcontact inbegrepen
  • Maandelijkse verwerking van je administratie
  • 24/7 toegang tot administratiesoftware
  • Salarisadministratie 10,- euro per loonstrook